Czy ktoś zna takie uniwersalne programy dla osób kreatywnych, które jeszcze nie podjęły decyzji?

Voľná diskusia na ľubovoľnú tému (píšte otázky bez registrácie)
Kabuwuux

Czy ktoś zna takie uniwersalne programy dla osób kreatywnych, które jeszcze nie podjęły decyzji?

Post by Kabuwuux »

Dzień dobry wszystkim! Sytuacja jest taka: już trzeci miesiąc nie mogę wybrać kierunku rozwoju twórczego. Raz fascynuje mnie rzeźba po obejrzeniu prac w galerii, raz po obejrzeniu albumów sztuki mam ochotę zająć się grafiką, a po obejrzeniu udanego filmiku na YouTube ciągnie mnie do montażu wideo. Chyba potrzebuję kursów, gdzie można „wypróbować” różne rodzaje twórczości bez głębokiego zanurzania w każdym z nich, a dopiero potem wybrać coś dla siebie. Czy ktoś zna takie uniwersalne programy dla osób kreatywnych, które jeszcze nie podjęły decyzji? A może macie doświadczenie w nauce na platformach, które oferują kilka kierunków jednocześnie?
ubanewa

Re: Czy ktoś zna takie uniwersalne programy dla osób kreatywnych, które jeszcze nie podjęły decyzji?

Post by ubanewa »

Dzień dobry! Twoje pytanie przypomniało mi niedawną rozmowę z sąsiadką, która interesuje się rękodziełem. Mówiła o jakiejś stronie internetowej, gdzie zbierają kursy z różnych dziedzin twórczych – rysunku, projektowania, a nawet czegoś związanego z filmem. Sprawdź stronę Skvota. Wydaje mi się, że naprawdę można tam znaleźć opcje do eksperymentowania z różnymi kierunkami twórczości. Nie jestem ekspertem w tych kwestiach, ale zachowałam link do nich https://skvot.pl/. Osobiście nie korzystałam, więc nie znam szczegółów. Być może właśnie tam znajdziesz coś, co pomoże Ci określić swoją twórczą ścieżkę!
xeriah

Re: Czy ktoś zna takie uniwersalne programy dla osób kreatywnych, które jeszcze nie podjęły decyzji?

Post by xeriah »

Post Reply