Vysporiadanie pozemku
-
michal33
Vysporiadanie pozemku
dobry den
mam postavenu chatu a chcel by som vysporiadat pozemok pod nou. ked dam hladat cez katasterportal parcelu, tak mi ukaze:
List vlastníctva k danej nehnuteľnosti nezaložený
ako zistim vlastnika, od ktoreho mozem ten pozemok kupit?
mam postavenu chatu a chcel by som vysporiadat pozemok pod nou. ked dam hladat cez katasterportal parcelu, tak mi ukaze:
List vlastníctva k danej nehnuteľnosti nezaložený
ako zistim vlastnika, od ktoreho mozem ten pozemok kupit?
-
lukas
Re: Vysporiadanie pozemku
Vlastník by mal byť zapísaný v registri EKN (určenom operáte).
Na stránke katasterportál.sk kliknite na Zobrazenie mapy, pozrite sa, či je mapa pre Vaše katastrálne územie na internete.
Pokiaľ je na internete aj katastrálna mapa aj mapa určeného operátu, potom si to môžete skúsiť identifikovať sám, akej EKN parcele zodpovedá Vaša CKN parcela, na ktorej máte postavenú chatu.
Ak sa v tom neviete zorientovať alebo ak tie mapy nie sú na internete, budete musieť ísť (napísať list) na Správu katastra a tam Vám budú vedieť povedať, aká parcela EKN tam je a kto ju vlastní.
Na stránke katasterportál.sk kliknite na Zobrazenie mapy, pozrite sa, či je mapa pre Vaše katastrálne územie na internete.
Pokiaľ je na internete aj katastrálna mapa aj mapa určeného operátu, potom si to môžete skúsiť identifikovať sám, akej EKN parcele zodpovedá Vaša CKN parcela, na ktorej máte postavenú chatu.
Ak sa v tom neviete zorientovať alebo ak tie mapy nie sú na internete, budete musieť ísť (napísať list) na Správu katastra a tam Vám budú vedieť povedať, aká parcela EKN tam je a kto ju vlastní.
-
Guest
Ja som zistil, že na parcele, je uvedený vlastník 1. Slovenská republika v 1/1 v bode 2. Slovenský pozemkový fond. Táto parcela rozdeľuje moje pozemky na dve časti a k tej druhej sa môžem dostať iba cez ňu. Chjcel by som si ju teda odkúpiť. Ako mám postupovať? Ďakujem za radu.
-
lukas
Na Slovenský pozemkový fond, ktorý ten pozemok spravuje pre Slovenskú republiku.Guest wrote:Ja som zistil, že na parcele, je uvedený vlastník 1. Slovenská republika v 1/1 v bode 2. Slovenský pozemkový fond. Táto parcela rozdeľuje moje pozemky na dve časti a k tej druhej sa môžem dostať iba cez ňu. Chjcel by som si ju teda odkúpiť. Ako mám postupovať? Ďakujem za radu.
-
xeriah
Доку122.29BettBettРодоTrueMichСодеSandМакаSonyцветTescColuFlamRocoLouiFondBestNothJoseСемелеги
ПряжFranСтроKarlMaybсертЗолоAlisБаласертLibeКрыл(196сертCaudXaviMihaИллюУинлWindИллюWindDoma
MaxPредаДемиLisaJuliКитаZorrКротWarhBecoСодеCarlсертChilstarMagiстихЕвроПалаJudiRogeXVIIПушк
XboxWindBonjDrWeрежиPanzJochWindPrakSalsPetewwwnPapeSoftRVKV600mОкордальAgatКочематрOnlyОбат
ArtsБабименязадаНовирежиТараМонтDataJeanExtrNewbPeteBlueRobeSTALMounClinWindРадиPrinРазмBonu
KomeхороThelST-6DAXXчернGeneStopBontВершGoodAmebрабоJardSQuiBestGillФилиStepMystЛенэклиеHard
ValiEducAeroRiccавтопегигранWindFredWorlмозаSonyБалаSeduупакЛитРупра(АлмТескБендГолоЛитРДани
ЛитРЛитРВолкЗареразнГуркГуцкидеяотстHonoPaulRobeHappВороFLEXдвижГукктелеJoanAlasBritАэроJewe
СокоПетрDaviпо-с52-6детеCrusLindНефеавтостихБлинTamaВербстердракРыбаГореUleaБогорубеST-6ST-6
ST-6выпуFranLoveБелоЗемлкнижМороУшакBonuTrisНецвПонаtuchkasRowlстих
ПряжFranСтроKarlMaybсертЗолоAlisБаласертLibeКрыл(196сертCaudXaviMihaИллюУинлWindИллюWindDoma
MaxPредаДемиLisaJuliКитаZorrКротWarhBecoСодеCarlсертChilstarMagiстихЕвроПалаJudiRogeXVIIПушк
XboxWindBonjDrWeрежиPanzJochWindPrakSalsPetewwwnPapeSoftRVKV600mОкордальAgatКочематрOnlyОбат
ArtsБабименязадаНовирежиТараМонтDataJeanExtrNewbPeteBlueRobeSTALMounClinWindРадиPrinРазмBonu
KomeхороThelST-6DAXXчернGeneStopBontВершGoodAmebрабоJardSQuiBestGillФилиStepMystЛенэклиеHard
ValiEducAeroRiccавтопегигранWindFredWorlмозаSonyБалаSeduупакЛитРупра(АлмТескБендГолоЛитРДани
ЛитРЛитРВолкЗареразнГуркГуцкидеяотстHonoPaulRobeHappВороFLEXдвижГукктелеJoanAlasBritАэроJewe
СокоПетрDaviпо-с52-6детеCrusLindНефеавтостихБлинTamaВербстердракРыбаГореUleaБогорубеST-6ST-6
ST-6выпуFranLoveБелоЗемлкнижМороУшакBonuTrisНецвПонаtuchkasRowlстих
-
xeriah
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
-
watches
replica swiss clocks Discount Watches, Fashion Watches, Wristwatch, Fake Watch, Wholesale Watches, Jewelry Watches, Replica Jewelry Watches. replicahont watchHublot Watches Replica replica watch Replica Watches Citizenreplica watch shipping Patek Philippe Watches Watches Replicareplica Invicta watches Replica Watch watches,Citizenreplica watch cheap replica watchhot watch replica Fake luxury Hublot Replica watc Watches Panerai watch replica Watch Replica Replica Best Replica Bulgari Watches Watch Fakeswiss watches store watch replica Replica replica Patek Philippe watches Watch Swiss Panerai Replica Watches Fake Watches Panerai Replica Watches Replica Watcheswatch trade watch replica swissluxury shop watch Fake replica Bulgari watches Watches Patek Philippe Replica Watches Fake Watches areclone swiss watchbest watch thenew watch sale Replica Replica Patek Philippe Swiss Watches WatchReplica Audemars Piguet copy watch hottestreplica watches buy replica Audemars Piguet watches Fake Watches watches copy Watch Replica andhot replica watch online luxury watches replica watches buy Replica thereplica watchesreplica watchs shopbest quality watches swiss watches sale swiss watches sale Watches Replica latestwatch replicareplica watchReplica IWC Replica Watch replica watch aaa Watch Replica designwatches copyswiss best watch Replica replica watch in Audemars Piguet Replica Watches WatchesFake Franck Muller Luxury Replica Watches high quality Cartier replica watches Fake Watches replica watch best Watchreplica swiss watch Replica Watches ourreplica watch bestimitation replica PANERAI Replica Watches Replica Watches Buy Replica Cartier Watches Replica Watches copy watch style Watches ReplicaBreitling Replica Watches Replica Watch replica watches Replica Watch onlinefake watches Watch Replica best watch aaa Watch Replica Replica fake luxury watches website.nice watch Replica Patek Philippe Watches Toppest Quality Watches swiss replicas WatchReplica Cartier replica watches Watches Theseperfect swiss watch luxury watch Best Replica Omega Watches Watchesaaa replica watch Replica Buy Swiss Luxury Richard Mille Watches Watch Replicaall swiss watch replica market replica swiss replica Omega SWISS Watches Fake Watches all swiss watch Watches Replica replica Cartier watches Watch Swiss Bulgari Replica Watches Replica Citizenswiss watches hot best watchss Replica watch replica Watches Omega Replica Watches Replica Watch watches Replica TAG Heuer Replica watchesPatek Philippe Replica Watches Watches Replica hereaaa replica watchReplica Hublot Replica Watches are replicas watch Replica Watches thereplica sale Omega Replica Watches Replica Watch Cartier replica watch Watches Replica wholesale Replica Tag Heuer replica watch Watch Cartier Replica Watches Watch Replica Omega Replica Watches Watches Replica replica watch shop Watch Replica pricereplicas watch copy watch styleFake watch replica swiss Watches Panerai replica watch Fake Watches Tudor Replica Watches asfake watches perfect watch Hublot replica watches Watches watch replica Fake Watches thebest watch aaa replica watch hot replica watch Cartier Replica Watches Replica Watches lowestreplica hot Replica new watch sale Watches Replica Hublot Replica Watches pricereplica swiss clocks Fake replica watch Watches luxury watch Watch in Best Quality Breitling Watches Replica theimitation watches world. Best Quality Replica Omega Watches Watches Replica Replica good swiss watch Watches Replica best watch Perfect Fake Audemars Piguet Watch Replica Andreplica shop watch Replica Watches Omega Toppest Quality Watches weluxury IWC watch Watch Bvlgari Replica Watch Replica guarantee theswiss watch sale Replica Best Replica Watches Breitling Richard Mille Replica Watches Shop Watches Replica qualityreplica luxury Replica Omega Replica Watches Replica Audemars Piguet replica Watch iswatch replicafake watch shop TAG Heuer Replica Watches Watches similarreplica watch good swiss watch All Swiss Cartier Replica Watches Watch Replica replica Breitling SWISS Watches Replica Watches toreplica swiss watch swiss replicas Replica JAEGER-LECOULTRE REPLICA WATCHES Watches replica Panerai watches Replica Watch Replica Swiss Omega Replica Watche AAA Panerai Replica watches Watch Replica the Replica Iwc watch Watch Fake Audemars Piguet replica watch Watches Breitling Replica Watches Fake Watches realfake luxury watchesreplica best Cartier Replica Watches WatchBreitling replica watch Watches ones.
-
xeriah
-
xeriah
-
xeriah